Hjem · Ove Rocketrollshow · Video · Underholdning · Juleshow · Kontakt · Plakat/Bilder · Om Ove · Arbeidsgivere · CD'ene · www.ovestorland.no ·

Underholdning

Figurer:

Den snille elefanten
- som deler ut ballonger til barna
En snill elefantmann som vandrer rundt og tuller og tøyser med barna og gir dem ballonger.

Big Rock Star
- som deler ut is eller andre ting til barna
Ove Storland er mannen bak denne vandrende figuren som går rundt og spiller elektrisk minigitar på en svært suggererende og tøysete måte samtidig som at han deler ut is til barna. Populært!

Big Rock Star synger for eksempel "Bæ, Bæ, lille lam" i morsom utgave for de helt minste, "Rock'n roll fiskeboll" for de litt større og svisker som "Only You" for de eldre.

Ballongklovnen
- som lager morsomme ballongfigurer til barna.


Barneaktivitørene kommer...

Et arrangement med forsjellige aktiviteter, hoppeslott, tallerkenknusing, kaste piler på vannballonger, tautrekking, radiostyrte støntbiler, eget tegnebord med morsomme tusjer og ansiksmaling.

Kontakt oss gjerne for nærmere informasjon.
Ove Mob.: 905 13 186
ove@storland.no

 

  Noahs Ark
"Noas ark-show" inneholder: Tale, show og konsert på en gang. Ove Storland gjør dette på en spontan, aktiviserende og morsom måte på samme tid som han tar budskapet på alvor. Aldersgruppe: 3 år og oppover.

Ove Storland har treårig høgskoleutdanning som vernepleier, og har fra 1991 jobbet med barn, ungdom og voksne - barnehage, skolefritidsordning, fritidsklubb, aktivitør for barn og ungdom på leir og camping i tillegg til jobben som artist.

Han har gitt ut en barnekassett i 1993, barne-CDen Kokoland i 2005 og Kokoland 2 i 2009. Disse to CDene er nå kjøpt opp av Norsk Kulturråd. Ove Storland har turnert over store deler av landet, også utlandet. I alle disse årene har Storland jobbet på barnas premisser, dette har resultert i flere besøk i barne-TV, i NRK og TV 2 og TVNorge.

Ove har et unikt uttrykk som er svært sjeldent i norsk barneunderholdning, er skussmålet fra barne- og ungdomsavdelingen i NRK og Barnas Kulturfestival på Kalvøya.

Tlf: +47 905 13 186. Du kan også nå Ove på mail, ove@rocketroll.no eller med posten: Olav Vs gate 13b, 4005 Stavanger