Musikalsk underholdning · Konferansier · Partyband · Om Ove Storland · Kontakt · Arbeidsgivere · www.rocketroll.no

Om Ove Storland

Ove StorlandUNDERHOLDNING * MUSIKER * KONFERANSIER:

Ove underholder barn, ungdom og voksne.

Fra Ove var 8 år gammel har han opptrådt i egne band med egne tekster og melodier.

Som frontfigur i parodigruppa «Metal Succers» ble kabareten «Livet, fleip eller fakta» satt opp under den første humorfestivalen i 1994. «Den store norske humorfestivalen» har etter dette booket Ove Storland inn for å underholde internasjonale og nasjonale toppkomikere under selve festivalen.

Ove Storland har treårig høgskoleutdanning som vernepleier, og har fra 1991 jobbet med barn, ungdom og voksne - barnehage, skolefritidsordning, fritidsklubb, aktivitør for barn og ungdom på leir og camping i tillegg til jobben som artist. Han har gitt ut en barnekassett i 1993, barne-CDen Kokoland 1 i 2005 og Kokoland 2 i 2009. Disse to CDene er nå kjøpt opp av Norsk Kulturråd. Ove Storland har turnert over store deler av landet, også utlandet. I alle disse årene har Storland jobbet på barnas premisser… dette har resultert i flere besøk i barne-TV, i NRK og TV 2 og TVNorge.

Ove har et unikt uttrykk som er svært sjeldent i norsk barneunderholdning, er skussmålet fra barne- og ungdomsavdelingen i NRK og Barnas Kulturfestival på Kalvøya. Ove skreddersyr ethvert show etter alderen på publikummet.

Ove spiller Hangdrum sammen med
"Bare Egil Band".
John Brungot(Piken med svovelstikkene) og
Ove Rocketroll i heftig drama.

Ellers jobber Storland som frilanser sammen med bl.a. artister som John Brungot (Torsdag kveld fra Nydalen), Christian Eriksen, Vegar Hoel, "Bare" Egil Egerberg, Morten Abel, Thomas Dybdahl og Bjarte Tjøstheim (NRK Radioresepsjonen).Ove Rocketroll

Presseklipp og referanser

«Ove Rocketroll & Co må redde julen fra Svartnissens onde plan»
(Stavanger Aftenblad - om «Juletrehesten», Barnas store julerevy 2010)

«Grundig testet på unger, og den virker kjempegodt»
(Stavanger Aftenblad - Leif Tore Lindø om Kokoland 2)

«Der mange barneplater er lettvinte ovenfra-og-ned-prosjekter, går Ove Storland inn i den edle tradisjonen med Knutsen & Ludvigsen, med popmusikk som er så leken og morsom at den ikke kunne vært laget for et voksent publikum».
(Dagsavisen – Bernt Erik Pedersen)

«Beste og artigste barneplaten jeg har hørt på veldig lenge»
(NRK P1s musikkprodusent Atle Bredal til Michael Skorbakk (VG-lista) i "Under Lupen" på "Norsk på Norsk" om Kokoland 1) -
Hør innslaget

«Ove Rocketroll Storland er en mester i å trekke barna med i forestillingen»
(Stavanger Aftenblad – Hege Svanes)

«Jeg er med på platen "Kokoland 2" først og fremst på grunn av de morsomme og kule sangene. Jeg har sett Ove Rocketroll live et par ganger tidligere. Da har han vært helt kanon. Ungene elsket det»
(VG - sitat Thomas Dybdahl)

«Masse sjarm og musikalske ablegøyer som garantert får småbarn til å smile, synge og rocke med»
(Dagbladet - Anders Grønneberg)

«Ekte og entusiastisk»
(Aftenposten - Asbjørn Bakke)

«Barnetekke»
(VG - Ingrid Lund)

«Ove Rocketroll på Norges største barnefestival»
(Vårt Land – Erlend Skarsaune - Barneøya barnefestival (Kalvøya)

Ove Rocketroll sitt stjernenummer - Sirkus Svartnissen 2013

Barnas Store Julerevy

Ove Rocketroll har helt siden starten i 2001 vært en av de fire sentrale figurene i "Barnas Store Julerevy". Utenom skuespillet, er Ove Rocketroll bl.a. også med å utformer historien og skriver og komponere musikken til forestillingene.

 

Ove Storland med de populære Morokokkene

Ove Storland gjør musikalsk underholdning, også med De Musikalske Morokokkene.

 

Ove Storland på veien med Morten Abel

(Bildet er tatt av Gaute Tengesdal på Pulpit Rock Festival 2006)

Da Abels band begynte å bli litt stivt og vel satt, var det ingen annen råd enn å ringe Ove Storland. Her gikk han under navnet "Bobo", og fungerte som et uromoment og en ustoppelig energikilde.


«Ove Storlands trommer og kvinnerumper og koring med glitterbriller skapte en perfekt ramme rundt den originale konserten»

(Karoline P. Årrestad, Stavanger Aftenblad, etter Pulpit Rock-festivalen)

«Utskiftningen i bandet som blant nå inneholder Ove Storland på løgne trommer og enda løgnere bevegelser, ser ikke ut til å skade Abel. Tvert imot. De seks disiplene pakker inn mannens gamle materiale i nytt papir, og det løfter slitte hits til nye høyder»
(Leif Tore Lindø, Rogalands Avis, etter Pulpit Rock-festivalen)

Thomas Dybdahl og The Silver Voices

«Høydepunktet for mange var nok konsertens avslutning hvor Dybdahl kalte fra sangkreftene fra Randaberg, The Silver Voices, med musikkprofiler som Stein Bjelland, Børge Fjordheim og Ove Storland. De skapte et Elvis-øyeblikk som ga frydefulle frysninger på ryggen.»
(Kine Hult, Stavanger Aftenblad, etter Pulpit Rock-festivalen)