Hjem · Ove Rocketrollshow · Video · Underholdning · Juleshow · Kontakt · Plakat/Bilder · Om Ove · Arbeidsgivere · CD'ene · www.ovestorland.no ·

Juleshow

"Ove Rocketroll nissehjelper" egner seg bra til juletrefester for bedrifter og private arrangement som ønsker underholdning, med det ene for øye : «la barna engasjeres, le og oppleve god julestemning, mens de voksne kan humre i bakgrunnen».

Normalt varer et show med "Ove Rocketroll" i ca. 30-45 minutter, men lengden kan avtales etter ønske. Aldersgruppe : Anbefales fra 3 og oppover.

Ove Storland har treårig høgskoleutdanning som vernepleier, og har fra 1991 jobbet med barn, ungdom og voksne - barnehage, skolefritidsordning, fritidsklubb, aktivitør for barn og ungdom på leir og camping i tillegg til jobben som artist.

Han har gitt ut en barnekassett i 1993, barne-CDen Kokoland 1 i 2005 og Kokoland 2 i 2009. Disse to CDene er nå kjøpt opp av Norsk Kulturråd. Ove Storland har turnert over store deler av landet, også utlandet. I alle disse årene har Storland jobbet på barnas premisser, dette har resultert i flere besøk i barne-TV, i NRK og TV 2 og TVNorge.

Ove har et unikt uttrykk som er svært sjeldent i norsk barneunderholdning, er skussmålet fra barne- og ungdomsavdelingen i NRK og Barnas Kulturfestival på Kalvøya.

Ove er også en av de fire sentrale figurene i den populære "Barnas Store Julerevy"
Ellers jobber Storland som frilanser sammen med artister som Morten Abel, Thomas Dybdahl,
Han Innante, Hans Morten Hansen (Løgnaslaget, Stand-up Norge) og
Kristian Arntsen (Løgnaslaget,Show-Chow).

 

 

Tlf: +47 905 13 186. Du kan også nå Ove på mail, ove@rocketroll.no eller med posten: Olav Vs gate 13b, 4005 Stavanger